Paustian søger IT praktikant til vores indkøbsafdeling i Nordhavn

Har du mod på at være en del af  Paustians forsatte vækst og læser du IT, SCM eller Indkøb?

Hvem er du?
Du er forventeligt i gang med en relevant teoretisk uddannelse inden for IT, SCM eller Indkøb. Som person er du struktureret og forstår at arbejde inden for klare deadlines. Du håndterer en positiv dialog på tværs af afdelinger. Du er serviceminded af natur og har lyst til at udvikle dig i et team af engagerede og erfarne kollegaer.
Den rette kandidat opfylder nedenstående krav:
– I gang med en uddannelse indenfor IT, SCM eller Indkøb
– Skal i praktik i efteråret 2019 eller vinteren 2020
– Engelsk i skrift og tale
– Har masser af drive, smil på læben og elsker udfordringer

Hvad skal du lave?
Du vil blive en del af Indkøbsafdelingen, hvor du skal bidrage til at vi i Paustian kommer i mål med vores ambitioner inden for stamdata og EDI. Du vil få selvstændige opgaver, som du skal drible sikkert i mål, ligesom du vil indgå i projekter på tværs af Indkøb samt øvrige afdelinger. Du skal løse opgaver som:
– Medvirke til udvikling, digitalisering og implementering af automatiserede processer i Indkøb
– Stamdata oprettelse og vedligehold
– Arbejde med stamdata og analyser
– Indgå i ad hoc-projekter

Vi forventer du er hos os mellem 20-37 timer om ugen i en periode af 3-6 måneders varighed i løbet af efteråret 2019 eller vinteren 2020. Arbejdstiden tilrettelægges selvfølgelig din studieordning og eksamener. Du vil under praktikken naturligvis kunne sparre med vores dygtige IT team og Indkøbsafdeling om måde daglige opgaver og en eventuel eksamensopgave.

Vi tilbyder
Et dejligt arbejdsmiljø med en dynamisk atmosfære, attraktive arbejdsopgaver og gode udviklingsmuligheder.

Send ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte indkøbsansvarlig Heidi Winther på hw@paustian.dk.
Tiltrædelse er snarest muligt – send derfor dit CV og din ansøgning hurtigst muligt til hw@paustian.dk – skriv ”IT praktikant” i emnefeltet.