Paustian søger indkøbspraktikant til vores indkøbsafdeling i Nordhavn

Har du mod på at være en del af Paustians forsatte vækst og skal du i praktik i foråret 2020 så se med her!

Hvem er du?
Du er forventeligt i gang med en relevant teoretisk uddannelse inden for handel, markedsføring eller indkøb. Som person er du struktureret og forstår at arbejde inden for klare deadlines. Du håndterer en positiv dialog på tværs af afdelinger. Du er serviceminded af natur og har lyst til at udvikle dig i et team af engagerede og erfarne kollegaer.
Den rette kandidat opfylder nedenstående krav:
– I gang med en uddannelse indenfor handel, markedsføring eller indkøb.
– Skal i praktik i foråret 2020
– Engelsk i skrift og tale
– Har masser af drive, smil på læben og elsker udfordringer.

Hvad skal du lave?
Du vil blive en del af indkøbsafdelingen, hvor du skal bidrage til at vi i Paustian kommer i mål med vores ambitioner inden for indkøb. Du vil få selvstændige opgaver, som du skal drible sikkert i mål, ligesom du vil indgå i projekter på tværs af indkøb samt øvrige afdelinger. Du skal løse opgaver som:
– Bestilling af varer
– Bekræftelse af ordre
– Opfølgning på indkøbsordre
– Vareoprettelse og stamdata
– Løbende kontakt med leverandører
– Dialog på tværs af afdelinger
– Indgå i diverse ad hoc projekter
Vi forventer du er hos os i en periode af 3-8 måneders varighed i løbet af foråret/sommeren 2020 eller efteråret 2020. Arbejdstiden tilrettelægges selvfølgelig din studieordning og eksamener. Du vil under praktikken naturligvis kunne sparre med vores dygtige Indkøbsteam om både daglige opgaver og en eventuel eksamensopgave.

Vi tilbyder
Et dejligt arbejdsmiljø med en dynamisk atmosfære, attraktive arbejdsopgaver og gode udviklingsmuligheder.

Send ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte indkøbsansvarlig Heidi Winther på hw@paustian.dk.
Tiltrædelse er snarest muligt – send derfor dit CV og din ansøgning hurtigst muligt til hw@paustian.dk – skriv ”indkøbspraktikant” i emnefeltet.