Vi har rygende travlt hos Paustian og søger derfor flere dygtige profiler (herunder sælgere) til vores erhvervsafdelinger i København og Aarhus…

Til vores erhvervsafdelinger for møbel- og designsalg søger vi erfarne profiler (herunder projektsælgere) til at varetage og udvikle vore kunder i Øst og Vest Danmark samt udlandet. Vi servicerer både det offentlige og private område med nyskabende indretninger. Vi leder efter serviceorienterede og udadvendte profiler, der er ambitiøse, resultatorienterede og har stor interesse for bæredygtige, identitetsskabende og funktionelle indretninger. Har du ledererfaring fra branchen, hører vi også meget gerne fra dig. Vi samarbejder med nogle af de mest fremtrædende virksomheder i Danmark og Internationalt. Det er derfor vigtigt, at du kan begå dig på alle niveauer, og at du besidder en naturlig evne til at skabe langsigtede og tillidsbaserede relationer inden for salg og servicering af kunder i møbel- og designbranchen.

Ansvarsområde:
• Opsøgende salgs- og tilbudsarbejde samt bearbejdning af kundeemner og projekter – gerne med inddragelse af den bæredygtige dagsorden.
• Videreudvikling af eksisterende relationer til kunder, arkitekter og leverandører.
• Optimering af økonomi for både vore kunder og Paustian.
• Evt. udviklings- og personaleansvar. (Se evt. også særskilt stillingsopslag, hvor vi søger en Erhvervschef)

Kvalifikationer:
• Du er rådgiveren, der brænder for at udvikle eksisterende kunder og opdyrke nye, samt bidrage til en bæredygtig dagsorden i møbel- og designbranchen.
• Du er engageret, troværdig og besidder et stort personligt drive.
• Du har en god forretningsforståelse og sans for godt købmandskab.
• Du er ansvarsbevidst, arbejder selvstændigt, men ser styrken i et team.
• Du har erfaring med udbud og tilbudsgivning.
• Du yder kundeservice på et niveau over alle andre.
• Du har evt. ledererfaring inden for branchen med personale og/eller udviklingsansvar.

Vi tilbyder:
• Spændende stillinger – både som sælgere og evt. ledere – med en høj grad af selvstændighed.
• En attraktiv lønpakke der matcher dine kvalifikationer.
• En inspirerende hverdag med gode kollegaer i vores prisbelønnede Utzon-tegnede hus i Nordhavnen og i vores flotte lokaler i Aarhus.

Ansættelse hurtigst muligt.

Kontakt:
Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte key account manager Vibeke Ramsing på vr@paustian.dk og mobil 20185314. Du er ligeledes velkommen til direkte at kontakte adm.dir. Frantz Longhi på fl@paustian.dk. Alle henvendelser behandles naturligvis i fuld fortrolighed.

Send din ansøgning snarest muligt til: job@paustian.dk og/eller fl@paustian.dk.

Om Paustian
Siden 1964 har Paustian stået for noget af det ypperste indenfor design og møbelkunst – både til private hjem og til virksomheder verden over. Vi er forhandlere, distributører og producenter. Vi er rådgivere, kuratorer og designere. Siden 1964 har vi stået for noget af det ypperste indenfor design og møbelkunst – både til private hjem og til virksomheder verden over. Vi er forhandlere, distributører og producenter. Vi er rådgivere, kuratorer og designere – og brænder for en mere bæredygtig designindustri.