Paustian søger Indkøbs- og ERP-assistent!

Paustian er på en digital rejse, hvor vi har brug for at kunne oversætte kommercielle ønsker til struktureret data og optimerede processer. Til at hjælpe med dette søger vi en struktureret og detaljeorienteret assistent med et højt drive og lyst til at gøre en forskel på tværs af vores koncern. Stillingen er placeret på vores kontor i Nordhavn, København med ansættelse snarest muligt.

ARBEJDSOMRÅDE
Som Indkøbs- og ERP-assistent i Paustian bliver du en del af indkøbsafdelingen, hvor du skal bidrage til, at vi i Paustian kommer i mål med vores ambitioner. Du vil få selvstændige opgaver, som du skal drible sikkert i mål, ligesom du vil indgå i projekter på tværs af indkøb samt koncernens øvrige afdelinger. Du kommer til at bistå vores dygtige indkøbsteam med eksekvering på tværfaglige drifts- og udviklingsprojekter.

Daglige ansvarsområdet og opgaver:
– Oprettelse, vedligeholdelse og optimering af varedata
– Afgivelse og opfølgning på indkøbsordre
– Deltagelse, eksekvering og implementering af tværfaglige forbedringer indenfor ERP og digitalisering
– Styring af varedata i samarbejde med salg og indkøb
– Ad-hoc opgaver i indkøbsafdelingen

For den rette kandidat er loftet højt og mulighederne mange.

KVALIFIKATIONER
Du har forventelig en relevant teoretisk uddannelse og muligvis 1-2 års erfaring fra en lignede stilling. Dette kan også være dit første job. Vi har travlt i afdelingen, og det er vigtigt, at du har et højt drive og formår at holde overblikket, når hverdagen til tider kan være hektisk. Vi forventer, at du er superbruger i Excel, og vant til at sætte dig ind i nye systemer og processer. Du skal kunne begå dig på både dansk og engelsk på højt niveau.

DIN PERSON
Som person er du struktureret, detaljeorienteret og forstår at arbejde inden for klare deadlines. Du er administrativ stærk. Du trives i faste opgaver, men drives af at effektiviserer processer. Du har masser af drive, smil på læben og lysten til at gøre en forskel. Du er en teamplayer, der håndterer en positiv dialog på tværs af afdelinger og gør gerne en ekstra indsats for at tingene lykkedes. Du er serviceminded af natur og har lyst til at udvikle dig i et team af engagerede og erfarne kollegaer.

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Purchasing Manager Heidi Winther på hw@paustian.dk. Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til hw@paustian.dk med ’Indkøbs- og ERP-assistent’ i emnefeltet. Vi vurderer og afholder samtaler løbende.

Paustian er et dansk design- og møbelhus med stærke rødder i såvel dansk som internationalt design. Siden 1964 har Paustian stået for noget af det ypperste indenfor design, møbler og indretning – både til private hjem, virksomheder og offentlige organisationer. Paustian har siden 1987 haft butik i den ikoniske Utzon-bygning i Nordhavn, tegnet til Paustian af Jørn Utzon. I 2000 åbnede Paustian butik i Aarhus, som i dag er beliggende på Lille Torv i hjertet af Aarhus, og i  2018 åbnede Paustian et nyt designunivers i København.