PAUSTIAN SØGER MASTER DATA KOORDINATOR!

Paustian er på en digital rejse, hvor vi har brug for at kunne oversætte kommercielle ønsker til struktureret data og optimerede processer. Til dette søger vi en struktureret og detaljeorienteret Master Data Koordinator med et højt drive og lyst til at gøre en forskel på tværs af vores koncern. Stillingen er placeret på vores kontor i Nordhavn, København med ansættelse snarest muligt eller senest 1. april 2021.

ARBEJDSOMRÅDE
Som Master Data koordinator i Paustian, får du ansvaret for at sikre, at vores master data altid er opdaterede og retvisende. Du vil blive en del af indkøbsafdelingen, hvor du skal bidrage til, at vi i Paustian kommer i mål med vores ambitioner. Du vil få selvstændige opgaver, som du skal drible sikkert i mål, ligesom du vil indgå i projekter på tværs af indkøb samt koncernens øvrige afdelinger. Du kommer til at bistå vores dygtige indkøbsteam med eksekvering på tværfaglige drifts- og udviklingsprojekter indenfor ERP og digitalisering på tværs af koncernen.

DAGLIGE ANSVARSOMRÅDET OG OPGAVER:

  • Deltagelse, eksekvering og implementering af tværfaglige forbedringer indenfor ERP og digitalisering. Indsamling, vedligeholdelse og optimering af stamdata
  • Oprettelse af ny varedata
  • Styring af varedata i samarbejde med salg og indkøb
  • Ad-hoc opgaver i indkøbsafdelingen

For den rette kandidat er loftet højt og mulighederne mange.

KVALIFIKATIONER
Du har forventelig en relevant teoretisk uddannelse og erfaring fra en lignede stilling. Vi har travlt i afdelingen, og det er vigtigt, at du har et højt drive og formår at holde overblikket, når hverdagen til tider kan være hektisk. Vi forventer, at du har erfaring med Navision, og at du er superbruger i Excel. Du skal kunne begå dig på både dansk og engelsk på højt niveau.

DIN PERSON
Som person er du struktureret, detaljeorienteret og forstår at arbejde inden for klare deadlines. Du er administrativ stærk. Du trives i faste opgaver, men drives af at effektiviserer processer. Du har masser af drive, smil på læben og lysten til at ”omdanne rugbrødsarbejdet til fast-food”. Du er en teamplayer, der håndterer en positiv dialog på tværs af afdelinger og gør gerne en ekstra indsats for at tingene lykkedes. Du er serviceminded af natur og har lyst til at udvikle dig i et team af engagerede og erfarne kollegaer.

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG!
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Purchasing Manager Heidi Winther på hw@paustian.dk. Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til hw@paustian.dk med ’Master Data koordinator’ i emnefeltet. Vi vurderer og afholder samtaler løbende.