Paustian2Gether er helt sin egen!

Vi er en ny aktør med kendte ansigter og et stærkt fokus på erhverv og det offentlige marked. Med en ny partnerkreds er vi sammen med hovedaktionæren Paustian A/S gået sammen om etableringen af en stærk aktør på det danske kontraktmøbelmarked.

Vores tilgang til kunder og leverandører vil være meget anderledes end markedet hidtil har set. P2G bygger på viden og passion og i stedet for at etablere en stor tung virksomhed, vil vi arbejde agilt og i stedet tilknytte en række strategiske partnerskaber samt invitere markedet til læring med de bedste kapaciteter i Danmark.

P2G arbejder tæt sammen med spændende bæredygtige og cirkulære virksomheder i Danmark og Europa, og med Paustians historik inden for kvalitetsmøbler og fokus på design har vi det rette match for at indrette og møblere i en ressource bevidst verden:

• P2G’s tilgang til kunder, og leverandører, er anderledes end markedet har set indtil videre – vi tror ikke på det traditionelle kunde/leverandør forhold men på partnerskaber.
• P2G bygger på viden, passion og et fantastisk netværk – sammen med vores partnere vil vi inspirere og nytænke.
• P2G vil ikke etablere en stor tung virksomhed – vi vil arbejde agilt med strategiske partnerskaber samt invitere markedet til læring med de bedste kapaciteter i Danmark.

P2G beskæftiger sig udelukkende med Kontraktmarkedet, men deler samme interne kompetencer og synergier med flere af Franz Longhis selskaber. Udover Paustian A/S deler Paustian2Gether hus med Dansk Energi Management, der er en af de stærkeste virksomheder inden for bæredygtige renoveringe, og med stærke kompetencer. Vores samarbejdspartnere vil derfor opleve et levende hus gennemsyret af social og miljømæssig bæredygtighed.


P2G bygger på viden og passion - og i stedet for at etablere en stor tung virksomhed, vil vi arbejde agilt og i stedet tilknytte en række strategiske partnerskaber samt invitere markedet til læring med de bedste kapaciteter i Danmark.

Kontakt Paustian2Gether