Paustian2Gether er helt sin egen!

Vores tilgang til kunder og leverandører vil være meget anderledes end markedet hidtil har set. P2G bygger på viden og passion og vi ønsker at arbejde agilt og tilknytte en række strategiske partnerskaber, samt invitere markedet til læring med de bedste kapaciteter i Danmark.

P2G arbejder tæt sammen med spændende bæredygtige og cirkulære virksomheder i Danmark og Europa. Sammen med Paustians historik inden for kvalitetsmøbler og nøje fokus på design, har vi det rette match for at indrette og møblere i en ressourcebevidst verden:

– P2G’s tilgang til kunder og leverandører, er anderledes end markedet har set hidtil. Vi tror på partnerskaber.
– P2G bygger på viden, passion og et fantastisk netværk. Sammen med vores partnere vil vi inspirere og nytænke.
– P2G vil arbejde agilt med strategiske partnerskaber, samt invitere markedet til læring med de bedste kapaciteter i Danmark.

P2G beskæftiger sig udelukkende med det offentlige-/private kontraktmarked og deler interne kompetencer med Paustian A/S. Paustian A/S og Paustian2Gether deler lokaler i Aarhus og i Nordhavn.


P2G bygger på viden og passion - og i stedet for at etablere en stor tung virksomhed, vil vi arbejde agilt og i stedet tilknytte en række strategiske partnerskaber samt invitere markedet til læring med de bedste kapaciteter i Danmark.

Kontakt Paustian2Gether