PAUSTIAN SPINAL SERIE

Paustian Spinal serie består af hel række borde og stole til både hjemmet og arbejdspladsen designet af den danske arkitekt og designer Paul Leroy til Paustian. Samarbejdet med Paustian startede tilbage i 1987, mens Paul stadig var studerende på Kunstakademiet og i gang med at designe en stol. Paustian så Pauls stol i et værksted, og det blev det første møbel, som Paul fik i produktion hos Paustian.

PAUSTIAN SPINAL CHAIR 44

Paustian Spinal Chair 44 har et stramt og internationalt udtryk – og er en fortrinlig møde- og konferencestol eller café- og spisebordstol.

Stolen leveres i standardhøjde med medestel eller med drejestel med almindelig eller høj ryg samt med eller uden armlæn og hjul; i køkkenhøjde med medestel; og i barhøjde med mede- eller drejestel.Modellen med medestel i standardhøjde kan stables op til 5 stole. Medestellet fås i krom eller med lakeret stel i sort.

PAUSTIAN SPINAL CHAIR 80

Den lave fuldpolstrede skalstol Paustian Spinal Chair 80 er med det enkle design er velegnet som lænestol i hjemmet eller f.eks. i virksomheden som møblement til lounge- eller receptionsområder.

Stolen kan, alt efter valg af polstring, ændre udseende fra det ultra stramme og elegante til det mere farverige og udtryksfulde.

Stolen fås på meder eller med drejestel. Medestellet fås i krom eller med lakeret stel i sort.

PAUSTIAN SPINAL TABLE

Paustian Spinal Table er med sit lette og enkle udtryk, kombineret med mange valgmuligheder, et godt valg til både hjemmet og arbejdspladsen.

De mange størrelser både i boatshape, kvadratisk eller rektangulært og flere højder giver mulighed for gode fleksible indretningsløsninger.

Bordpladen er udført i træ, laminat eller linoleum. Stellet findes i matforkromet stål samt pulverlakeret sort stål. Mod tillæg leveres stellet også i hvid.

PAUSTIAN SPINAL TABLE MED UDTRÆK

Spinal Table med funktionelt synkronudtræk gør det muligt at enmandsbetjene bordet, selv i den store størrelse. Stellets design gør, at benene ikke kommer i vejen, og der kan derfor placeres ekstra mange stole omkring. Spinal Table med udtræk fås i to forskellige størrelser og bordet fås rektangulært eller i boatshape form.


Paustian Spinal serien er med sit lette og enkle udtryk, kombineret med mange valgmuligheder, et godt valg til både hjemmet og arbejdspladsen.

Shop Spinal Serien