PAUSTIAN SPINAL SERIE

Paustian Spinal serie består af hel række borde og stole til både hjemmet og arbejdspladsen designet af den danske arkitekt og designer Paul Leroy til Paustian. Samarbejdet med Paustian startede tilbage i 1987, mens Paul stadig var studerende på Kunstakademiets Arkitektskole og i gang med at designe en stol. Paustian så Pauls stol i et værksted, og det blev det første møbel, som Paul fik i produktion hos Paustian.

PAUSTIAN SPINAL CHAIR 44

Paustian Spinal Chair 44 har et stramt og internationalt udtryk – og er en fortrinlig møde- og konferencestol eller café- og spisebordstol.

Stolen leveres i standardhøjde med medestel eller med drejestel med almindelig eller høj ryg samt med eller uden armlæn og hjul; i køkkenhøjde med medestel; og i barhøjde med mede- eller drejestel.Modellen med medestel i standardhøjde kan stables op til 5 stole. Medestellet fås i krom eller med lakeret stel i sort.

PAUSTIAN SPINAL CHAIR 80

Den lave fuldpolstrede skalstol Paustian Spinal Chair 80 er med det enkle design velegnet som lænestol i hjemmet eller f.eks. i virksomheden som møblement til lounge- eller receptionsområder.

Stolen kan, alt efter valg af polstring, ændre udseende fra det ultra stramme og elegante til det mere farverige og udtryksfulde.

Stolen fås på meder eller med drejestel. Medestellet fås i krom eller med lakeret stel i sort.

PAUSTIAN SPINAL TABLE

Paustian Spinal Table er med sit lette og enkle udtryk, kombineret med mange valgmuligheder, et godt valg til både hjemmet og arbejdspladsen.

De mange størrelser både i boatshape, kvadratisk eller rektangulært og flere højder giver mulighed for gode fleksible indretningsløsninger.

Bordpladen er udført i træ, laminat eller linoleum. Stellet findes i matforkromet stål samt pulverlakeret sort stål. Mod tillæg leveres stellet også i hvid.

PAUSTIAN SPINAL TABLE MED UDTRÆK

Spinal Table med funktionelt synkronudtræk gør det muligt at enmandsbetjene bordet, selv i den store størrelse. Stellets design gør, at benene ikke kommer i vejen, og der kan derfor placeres ekstra mange stole omkring. Spinal Table med udtræk fås i to forskellige størrelser og bordet fås rektangulært eller i boatshape form.

PAUSTIAN SPINAL TABLE HOME WORK

Spinal Table Home Work er det seneste skud på stammen i Paustian & Paustian Furniture Collections populære Spinal-serie, der består af en række borde og stole til både hjemmet og arbejdspladsen.

FUNKTIONALITET OG DESIGN MED BÆREDYGTIG TILGANG

Spinal Table er i sin enkle og elegante natur både smukt og funktionelt, og med tilføjelsen af Spinal Table Home Work, er det nu også mere fleksibelt end nogensinde. Designfilosofien bag det nye arbejdsbord har været at bygge bro mellem kontoret og hjemmekontoret, og derigennem skabe de bedst mulige rammer for at arbejde hjemmefra. Både for kroppen, øjet og sjælen.

Foruden den velkendte rektangulære form, fås Spinal Table Home Work også med en bordplade i et mere organisk formsprog med rundede kanter og bløde linjer. Begge tilbydes som udgangspunkt med bordplade i linoleum, genbrugsplast eller finér i lys eller røget eg med kort leveringstid, mens skræddersyede og individuelle løsninger kan laves på bestilling. Det justerbare stel leveres indtil videre i pulverlakeret stål i sort, hvid eller grøn og med støjsvage el-søjler fra danske LINAK. Desuden er der monteret en skjult kabelbakke til løse ledninger m.m.

I samarbejde med RE-plastic kan bordet leveres med en smuk, marmoreret grøn bordplade, der er fremstillet udelukkende af genbrugsplast fra gamle Carlsberg-flasker, hvilket giver hver enkelt bordplade sit helt eget unikke udtryk. Bæredygtighed er en prioritet hos Paustian, og vi er stolte af at præsentere et produkt, der ikke bare er bæredygtigt i sin form, men også i sin produktion.

Spinal Table Home Work passer i sit udtryk til alle hjem og i sin funktionalitet til de fleste behov. Vi kalder det en designklassiker, der er tilpasset morgendagens arbejdsplads.


Paustian Spinal serien er med sit lette og enkle udtryk, kombineret med mange valgmuligheder, et godt valg til både hjemmet og arbejdspladsen.

Shop Spinal Serien