Mangler I inspiration eller hjælp til jeres indretning? 

Indretningen har stor betydning for, hvordan vi trives, og kræver derfor mange overvejelser. På Paustians tegnestue arbejder et team af dedikerede indretnings- og møbelarkitekter, der med deres ekspertise indenfor møbler og indretning sidder klar til at inspirere og rådgive jer. Hos Paustian er vi specialister i at skabe indretningsløsninger, der formidler, understøtter og udfolder vores kunders personlige stil. Det er essentielt for os at skabe en tæt relation og få dyb indsigt i kundens behov for at finde en løsning, som matcher dennes ønsker. Fra den indledende dialog til det sidste møbel er placeret, garanterer Paustian tæt dialog og sikkerhed gennem alle projektets faser.

Vi varetager alle typer opgaver, hvad enten I har behov for en komplet nyindretning eller blot er på udkig efter en mindre opdatering af en eksisterende indretning.

Indretningsteamet i København og Aarhus spænder vidt i alder, baggrund og kompetencer og rummer mange kreative ”personalities”. Fælles for dem alle er deres store engagement, passion for design og professionelle tilgang til opgaverne.


Paustians indretningsteam består af en række dedikerede indretnings- og møbelarkitekter, som med mange års erfaring har hver deres spidskompetence indenfor indretningsfeltet.


Pris for indretningshjælp i Paustian København & Aarhus

I kan naturligvis altid finde inspiration til indretning i vores Paustian butikker, hvor vi har et stort udvalg af dansk og internationalt design, og hvor vores team står klar til at give jer uforpligtende rådgivning omkring indretning.

Ønsker I at booke en af vores dedikerede indretnings- og møbelarkitekter til en specifik indretningsopgave, koster det som udgangspunkt 1.000 DKK i timen, men den samlede pris afhænger af opgavens omfang.

Vores indretningsteam kan kontaktes nedenfor.

Vi ser frem til at hjælpe jer med indretningen.

Vores indretningsteam i KØBENHAVN:

Lise Ziehm
Uddannet indretningsarkitekt fra Dansk Design Skole med unik sans for design og indretning. Lise har lavet indretningsløsninger for både private og erhverv hos Paustian siden 1983.
Kontaktinfo: Mobil: +4541130444 / mail: lz@paustian.dk

Sara Lambæk
Uddannet interiør- og møbeldesigner fra TEKO og ansat hos Paustian siden 2013. Med sin store interesse for design laver Sara erhvervsindretninger og spaceplanning i alle skalaer, hvor fokus er design af langtidsholdbare løsninger.
Kontaktinfo: Mobil: +4552146529 / mail: sla@paustian.dk

Anne Lundhøj
Uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i 2014. Anne har gennem de seneste 5 år arbejdet som både arkitekt og indretningsarkitekt og har derigennem opbygget en klar æstetisk sans og forståelse af, hvordan rum sanses og indrettes.
Kontaktinfo: Mobil: +4552146526 / mail: anlu@paustian.dk

Vores indretningsteam i AARHUS:

Vivian Boje
Indretningsarkitekt med livslang erfaring indenfor design, kunst og arkitektur. Vivian har arbejdet for Paustian i over 20 år, og har med sin unikke æstetiske sans og forståelse for design indrettet private hjem og offentlige bygninger i hele verden.
Kontaktinfo: Mobil: +4586208989 / mail: vb@paustian.dk

Anne Mette Krogh
Indretningsarkitekt med stor passion og erfaring indenfor interior & workplace design. Anne Mette Krogh er Cand. Arch. fra Aarhus Arkitektskole, og har arbejdet med indretning hos Paustian siden 2003.
Kontaktinfo: Mobil: +4531330497 / mail: ankr@paustian.dk

Kontakt os

INDRETNINGSHJÆLP TRIN FOR TRIN
 

INDLEDENDE MØDE

Indledende konsultation som enten kan foregå hos jer eller i en af vores butikker. Vi skaber sammen overblik over jeres behov og ønsker til en given opgave.

INSPIRATIONSMATERIALE

På baggrund af det indledende møde udarbejder vi præsentationsmateriale, som beskriver vores tanker og idéer med et udvalg af møbler, tilbehør, materialer og farver. Dette gennemgås løbende undervejs i processen.

PRÆSENTATON

Vi udarbejder en komplet drejebog med plantegninger, billeder, illustrationer og beskrivelser af møbler, materiale- og farvevalg samt udarbejder et samlet tilbud.

BESTILLING

På et afsluttende møde bliver vi enige om de endelige bestillinger, som vi herefter sætter i gang.

LEVERING

Vi sørger for levering, udpakning og bortskaffelse af affald.