MANGLER DU INSPIRATION ELLER HJÆLP TIL DIN INDRETNING?

Hvor går man hen, når man mangler hjælp og inspiration til sin boligindretning? Hos Paustian råder vi over et stort professionelt indretningsteam, som har specialiseret sig i at rådgive, kuratere og udføre indretningsopgaver for både privat- og erhvervskunder.

Inspiration kan være en udfordrende størrelse. Den er svær at indkapsle, kommer og går i alle mulige og umulige former, og nogen synes nærmest at have den i metermål, mens andre må vente lidt længere på, at det famøse kreative lyn slår ned. Falder du under den sidstnævnte kategori med en boligdrøm, du gerne vil gøre til virkelighed, så er Paustians indretningsservice måske løsningen.

Paustians indretningsteam består af dedikerede indretningsarkitekter, møbelarkitekter og designere, der alle har stor erfaring med at navigere private kunder og virksomheder igennem det farefulde hav af passerende trends og tendenser. På den anden side venter en sikker havn, der afspejler både din personlige stil og dine behov.

Paustian varetager alle typer indretningsopgaver, hvad end det drejer sig om en komplet nyindretning, eller du blot har brug for de sidste justeringer, der får boligindretningen til at gå op i en højere enhed og din personlighed til at skinne igennem.


Paustians indretningsteam består af en række dedikerede indretnings- og møbelarkitekter, som med mange års erfaring har hver deres spidskompetence indenfor indretningsfeltet.


PRIS FOR INDRETNINGSHJÆLP HOS PAUSTIAN 

Med Paustians indretningsteam på holdet, får du ikke bare adgang til årtier af kreativ inspiration, viden og indsigt indenfor boligindretning, men også til et univers af design, der spænder fra ikoner som Alvar Aalto, Arne Jacobsen, Charles & Ray Eames, Patricia Urquiola, Poul Kjærholm, Hans Olsen og mange flere til morgendagens lysende designtalenter. Drømmer du om et møbel eller en skræddersyet løsning, der ikke er at finde i en af Paustians butik, kan de oftest findes via vores store internationale netværk, der er opbygget over mere end 50 år, og som omfatter alt indenfor design- og møbelkunst. Hvis ikke, er der mulighed for, at Paustian Special Inventar kan udvikle det specifikt til din bolig.

Ønsker I at booke en af vores dedikerede indretnings- og møbelarkitekter til en specifik indretningsopgave, koster det som udgangspunkt 1.000 DKK i timen, men den samlede pris afhænger af opgavens omfang. Vores indretningsteam kan kontaktes nedenfor.

Du kan også møde Paustians indretningsteam i butikken i København, hvor de altid er klar til at rådgive dig i inspirerende omgivelser.

VORES INDRETNINGSTEAM

Lise Ziehm
Uddannet indretningsarkitekt fra Dansk Design Skole med unik sans for design og indretning. Lise har lavet indretningsløsninger for både private og erhverv hos Paustian siden 1983.
Kontaktinfo: Mobil: +4541130444 / mail: lz@paustian.dk

Gro Nerol
Uddannet møbelsnedker og har efteruddannet sig inden for indretning. Gro har stået for high-end indretninger i både Danmark og internationalt. Med sin brede erfaring på tværs af kreative og æstetiske fag har Gro et særligt skarpt blik for håndværk, proportioner, materialer og farver, som hun sammensætter på unik og sikker vis. På baggrund af dette, samt hendes store møbel- og interiørkendskab, har Gro en stærk evne til at behovsafdække og skabe løsninger, som er skræddersyet til den enkelte kunde.
Kontaktinfo: Mobil: +4560870228 / mail: grne@paustian.dk

Vivian Boje
Indretningsarkitekt med livslang erfaring indenfor design, kunst og arkitektur. Vivian har arbejdet for Paustian i over 20 år, og har med sin unikke æstetiske sans og forståelse for design indrettet private hjem og offentlige bygninger i hele verden.
Kontaktinfo: Mobil: +4586208989 / mail: vb@paustian.dk

Kontakt os

INDRETNINGSHJÆLP TRIN FOR TRIN
 

INDLEDENDE MØDE

Indledende konsultation som enten kan foregå hos jer eller i vores butik. Vi skaber sammen overblik over jeres behov og ønsker til en given opgave.

INSPIRATIONSMATERIALE

På baggrund af det indledende møde udarbejder vi præsentationsmateriale, som beskriver vores tanker og idéer med et udvalg af møbler, tilbehør, materialer og farver. Dette gennemgås løbende undervejs i processen.

PRÆSENTATON

Vi udarbejder en komplet drejebog med plantegninger, billeder, illustrationer og beskrivelser af møbler, materiale- og farvevalg samt udarbejder et samlet tilbud.

BESTILLING

På et afsluttende møde bliver vi enige om de endelige bestillinger, som vi herefter sætter i gang.

LEVERING

Vi sørger for levering, udpakning og bortskaffelse af affald.