PAUSTIAN WORK

Paustian work er en enkel, moderne serie af kontormøbler, designet med fokus på funktionalitet, mobilitet og fleksibilitet.

Med et enkelt design og en holdbar kvalitet er Paustian work en fleksibel, pladsbesparende og prisvenlig løsning, der dynamisk kan tilpasses ændrede behov og forskellige arbejdssituationer. Derfor er Paustian work samtidig en fremtidssikret løsning, der kan følge med virksomhedens udvikling. Med work kan du indrette både den individuelle arbejdsplads og det store, multifunktionelle arbejdsområde med mobile arbejdspladser, mødefaciliteter, break out områder og opbevaring.

Work serien består af et arbejdsbord der fås i flere størrelser, en skuffekasse på hjul, møde- og konferenceborde i flere størrelser samt et opbevaringssystem, der kan skræddersyes individuelt. Hele serien leveres i sort linoleum eller hvid laminat. Reolen fås i sort eller hvid melamin.

PAUSTIAN DESIGN STUDIO

Work serien er designet af Paustian Design Studio, og det er Fasting & Rolff, der har designet Storage System til serien. I Paustian Design Studio er vores kernekompetencer sans for design og funktionalitet, øje for detaljer samt en stærk kvalitets- og materialeforståelse.

WD01 WORK DESK

Paustian WD01 Work Desk har et slankt og let design, som giver bordet mulighed for at passe ind i mange forskellige miljøer. Bordhøjden kan nemt justeres ved det brugervenlige panel forsænket i bordpladen. Det højdejusterbare stel kan trinløst justeres med en længde på op til 650 mm. Bordpladen på L:140 cm, adskiller sig fra de andre længder idet den har ret kant (90 grader) på de korte sider og fasede (vinklede) kanter på de lange sider.

WD50 FILE PEDESTAL

Paustian WD50 File Pedestal er tegnet til at have samme formsprog som WD01 Work Desk, hvilket gør, at de supplerer hinanden godt.

Skuffekassen har tre skuffer i to højder, hvor man nemt kan opbevare kontorartikler, dokumenter eller personlige ejendele. De 4 for-monterede hjul er alle med bremse, der giver mulighed for at skuffekassen kan låses på diverse placeringer. Skuffekassen fås også som variant med nøglelås i øverste skuffe.

PAUSTIAN WA01 TABLE SYSTEM

Paustian WA01 Table System har et let slankt udtryk, i samme formsprog som WD01 Work Desk, der skaber en enkel og overkommelig indretning. Bordet kommer til udtryk gennem valg af overflader som enten kan få bordet til at stå ud eller smelte sammen i større miljøer.

Det teleskopiske bordstel giver uendelige variationer i bordets størrelser, der kan skræddersys til alle behov.

Bordstellet fås både med søjler i fast højde og højdejusterbare søjler.

PAUSTIAN WA50 STORAGE SYSTEM

Paustian WA50 Storage System er en reolserie med et enkelt og stilfuldt udtryk. Aluminiumsprofilerne på forkanten af hylderne giver reolen sin identitet og er samtidig med til at give hylderne deres styrke.

Reolen fås i et mindre udvalg af størrelser, i et helt bestemt udvalg af varianter, der gør den en ideal reol til arbejdspladsen. Vælg mellem varianter med åbne hylder, hængslede døre eller skydedøre. Alle varianter er udført til at bruge mindst muligt plads i kontormiljøet. De hængslede døre åbner 180 grader og ligger fladt på reolen ved siden af. Reolen med skydelåger har to skydelåger per ringbindshøjde.

Paustian WA50 Storage System er designet af Henrik Rolff, halvdelen af duoen 2R Rasmussen og Rolff, der gennem mange år har tegnet en bred vifte af produkter til Paustian.