FÅ EN PAUSTIAN ARBEJDSSTATION FRA 9.945,- LEVERET PÅ 5-10 ARBEJDSDAGE
SPAR 30%

PAUSTIAN WORK DESK
WD01 Work Desk er udviklet af Paustian Design Studio med vores erhvervskunders høje krav til brugervenlighed, kvalitet og design for øje.
Kampagnepris: 140 x 80 cm, bordplade i sort linoleum med sort kant, sort ramme: 4.450,-
(før: 6.368,-).
Kampagnepris: 160 x 80 cm, bordplade i sort linoleum med sort kant, sort ramme: 4.600,-
(før: 6.576,-).

IN KONTORSTOL
IN Kontorstol 184/7, uden armlæn, højdejusterbar med lændestøtte, sort stof og bløde hjul fra Wilkhahn som vist på ovenstående billede.
Kampagnepris: 3.500,- (før: 4.770,-).

NJP BORDLAMPE
Sort NJP bordlampe med pind fra Louis Poulsen, som vist på ovenstående billede. Hvis lampen bestilles med pind, bliver der boret et hul i bordpladen (placering efter aftale). Lampen kan også bestilles med fod, hvis dette ønskes. Hvis lampen bliver udsolgt, fås den stadig til særpris, men leveringstiden bliver 3-5 uger.
Kampagnepris 1.995,- (før: 2.895,-)

SAMLET PRIS FOR
PAUSTIAN ARBEJDSSTATION
NU: 9.945,-* (FØR: 14.033,-)

Bestil allerede nu

Paustian work er en enkel, moderne serie af kontormøbler, designet med fokus på funktionalitet, mobilitet og fleksibilitet.

Med et enkelt design og en holdbar kvalitet er Paustian work en fleksibel, pladsbesparende og prisvenlig løsning, der dynamisk kan tilpasses ændrede behov og forskellige arbejdssituationer. Derfor er Paustian work samtidig en fremtidssikret løsning, der kan følge med virksomhedens udvikling. Med work kan du indrette både den individuelle arbejdsplads og det store, multifunktionelle arbejdsområde med mobile arbejdspladser, mødefaciliteter, break out områder og opbevaring.

Work serien består af et arbejdsbord der fås i flere størrelser, en skuffekasse på hjul, møde- og konferenceborde i flere størrelser samt et opbevaringssystem, der kan skræddersyes individuelt. Hele serien leveres i sort linoleum eller hvid laminat. Reolen fås i sort eller hvid melamin.

Work serien er designet af Paustian Design Studio og det er Fasting & Rolff, der har designet Storage System til serien.

Paustian work File Pedestal er designet til at indgå i work serien og komplementerer Paustian work Desk. 

Skuffekassen har tre skuffer i to højder, hvor man let opbevarer kontorartikler, dokumenter og personlige ejendele. De fire for-monterede hjul er alle med bremse, som sikrer at skuffekassen står stabilt. Skuffekassen kan også fås med centrallås.

WD50 File Pedestal er designet af Paustian Design Studio. I Paustian Design Studio er vores kernekompetencer sans for design og funktionalitet, øje for detaljer samt en stærk kvalitets- og materialeforståelse.