2R REOLSYSTEM AF 2R RASMUSSEN & ROLFF

2R Reolen er et opbevaringsmøbel, der med sit klare og enkle designudtryk passer godt ind i alle hjem og på arbejdspladsen.

2R reolen, der er en del af Paustians egen kollektion Paustian Furniture Collection, er en enkel og stilren reolserie med korpus i to modulbredder og to dybder med tilvalg af hylder, låger eller skuffefronter. Reolen fås med sokkel, vægbeslag, ben eller hjul, der sammen med den enkle modulopbygning, giver reolen utallige kombinationsmuligheder og udtryk.

Alle låger og skuffer er uden greb, hvilket understreger reolens stilrene fremtoning. Modulerne fås i flere overflader og leveres som standard i 10 farver: hvid, sort, antracit, nude, blå, dark olive, dark green, earth grey, mushroom og orange.

Reolen består af et korpus i MDF med en faset kant på 45 grader. 2R Reolerne leveres færdigsamlede og klar til montering.

I 2020 lanceres en ny og lettere version af 2R ved navn 2R Modern.

OM 2R RASMUSSEN & ROLFF

Leif Erik Rasmussen (1942) og Henrik Rolff (1944) er begge uddannede møbeldesignere fra Kunsthåndværkerskolen i 1968.

De to designere beskæftiger sig især med funktionerne omkring arbejdspladsen ud fra ergonomiske betragtninger. Dette har skabt mange smukke, gennemarbejdede og velgennemtænkte kontormøbler, der i dag står på utallige arbejdspladser.

I 1982 vandt de ‘Møbelprisen’ med deres opbevaringssystem, Paustian Skabssæt. Det blev oprindeligt udviklet som et opbevaringssystem, der skulle supplere Alvar Aaltos stole og borde.

Siden har Rasmussen & Rolff designet adskillige møbler for Paustian og andre kendte mærkevareproducenter.


Reolens enkle modulopbygning giver utallige kombinationsmuligheder. Alle låger og skuffer er uden greb, hvilket understreger dens stilrene fremtoning.

SHOP 2R REOLSYSTEM