Paustian samarbejder med tegnestuer og arkitekter

På vores egen tegnestue arbejder bl.a. møbelarkitekter og bygningskonstruktører, der i tæt dialog med de øvrige samarbejdspartnere, kunden og dennes ønsker til farver, materialer og formsprog, sikrer den bedste præcision og kvalitet af leverancen.

 

Af referencer kan nævnes:

BLOX – Fjordenhus – DOKK 1 – DR Koncerthuset – Egmont Kollegiet – Filminstituttet – Forsvaret Kastellet – Framfab – Grønlands Naturinstitut – Gyldendal A/S – H&M – Højesteret – Kammeradvokaten – Kronborg Slot – Kulturværftet – Lead Agency – Lego – Livgardens Kaserne – MT Højgaard – Nationalmuseet – Nørrebro Bryghus – Pakhus Langelinie – Panum Instituttet – Politikens hus – Rolighed – Rundetårn – Saxo Bank – Skuespilhuset – Tietgen Kollegiet – UCC Carlsberg – Zoologisk Museeum – Ørestad Gymnasium

Om Paustian Special Inventar

Paustian Special Inventar (tidligere po inventar) har rødder tilbage til 1972, hvor inventarsystemet blev tegnet i et samarbejde mellem Københavns Universitet og arkitektfirmaerne Koppel, Koppel & Edstrand og KHR Arkitekter til to universitetsbyggerier, nemlig Panum Instituttet og Odense Universitet. Efter byggeriets færdiggørelse blev det besluttet, at retten til systemet skulle overgives til en producent, således at indkøb af suppleringsinventar kunne sikres fremadrettet.

Således grundægges po inventar A/S i 1990, der i 2011 bliver opkøbt af Paustian.

Paustian Special Inventar er blandt de førende specialister og leverandører af specialfremstillet inventar. Da de projekter, vi arbejder med, ofte er omfattende og præget af stor kompleksitet med mange forskellige materialer og produktionsformer, råder vi over egne produktionsfaciliteter på Paustian Snedkeri . Vi har samtidigt gennem mange år oparbejdet faste samarbejder med et netværk af nøje udvalgte leverandører, hver med sit speciale, så vi altid kan vælge den rigtige producent til en given opgave.


Paustian Snedkeri og danske underleverandører

Paustian samarbejder primært med danske underleverandører og sikrer derved, at produktionen er i overensstemmelse med de danske miljøregler. En anden, og vigtig fordel, ved denne fremgangsmåde, er den korte kommunikationsvej og muligheden for løbende kvalitetskontrol.

Som en del af Paustian har vi desuden eget snedkeri i Grenaa, som udfører alt inden for træmøbelindustrien, og hvor en stor del af Paustian Furniture Collection produceres. Dette produktions setup sætter os i stand til at håndtere kapacitetsudfordringer, og sikrer samtidig frihed til at samarbejde med de underleverandør, der er bedst egnet til den pågældende opgave.