PAUSTIAN ASAP SERIE

Paustian ASAP kollektionen består af en serie af borde og stole designet af de dygtige danske designere Foersom & Hiort-Lorenzen.

Paustian ASAP Chair er tænkt til brug ved spisebordet i hjemmet, eller som møde – og spisestol på arbejdspladsen, og alle andre steder, hvor der er ønske om en elegant og brugbar stol i et nutidigt udtryk med stor styrke og holdbarhed. Formgivningen af karmstykket og det polstrede sæde giver en høj komfort både æstetisk og ergonomisk. Sæderamme og ryg er i det behagelige miljøvenlige og uv-resistente ASA Plast.
Mål på ASAP Chair: Bredde: 61 cm x Dybde: 51 cm x Højde: 72 cm x Sædehøjde: 43 cm.

Paustian ASAP Table er en række borde, som passer godt ind i både moderne og mere klassiske miljøer. Det kan f.eks. anvendes som spisebord, café/kantinebord, et lille bord i køkkenet og som arbejdsbord eller mødebord. Samspillet mellem træet og de farvede detaljer giver et venligt og imødekommende designudtryk. De let skråtstillede ben er med til at give bordet et dynamisk udseende. Bordpladen fås i røget eg finér, sæbebehandlet massiv eg natur samt med hvid laminat. Bordbenene i enten sæbebehandlet eg natur eller røget eg er forsynet med bendupper i sort eller hvid støbt plast monteret med justerbare stillesko.

Paustian ASAP Chair vandt red dot design award 2012, og året efter vandt bordet red dot design award 2013.


Serien illustrerer tydeligt designerduoen Johannes Foersom og Peter Hiort-Lorenzens evne til at forene form og funktion.

Shop ASAP