BUTIKKEN ER LUKKET OG FLYTTET IND TIL
PAUSTIAN V/ STRØGET!

Paustian huset i Nordhavn, København, blev tegnet i 1987 af den verdenskendte arkitekt Jørn Utzon, der også der også tegnede Sydney Opera House. Udvidelsen af Utzonhuset i 2010 er tegnet af sønnen arkitekt Kim Utzon – en tilbygning som fuldender det oprindelige hus på fineste vis. Siden har det fredede hus dannet rammerne for ikke kun møbler og design, men også udstillinger, filmforevisninger, foredrag og design talks.

Inspirationen til husets høje søjler er hentet fra de høje, slanke stammer fra en bøgeskov. Oppe under loftet deler søjlerne sig som grene og blade i en trækrone. Den hvide facade og de elegante søjler giver huset en unik karakter, der får en ekstra kontrast, idet det ligger modsat det karakteristiske Svanemølleværk. I tilknytning til huset findes Restaurant Paustian.

BRANDS
I Utzonhuset har vi et bredt sortiment af udvalgte dansk- og international high-end design inkl. møbler og accessories fra bl.a. følgende brands:

Artek, Artemide, Astep, Carl Hansen, Cassina, Cappellini, Catellani & Smith, Classicon, Depadova, Dux , Eilersen, Erik Jørgensen, Flos, Frama, Fritz Hansen, Giopati & Coombes, Gubi, Hay , Ingo Mauer, Karakter, Knoll, Louis Poulsen, Luceplan, Lumio, Montana, Moooi, Muuto, Nuura, Paustian Furniture Collection, Thonet, Verpan, Warm Nordic, Viccarbe, Vitra, Wolfard, Wästberg og Zanotta.


Siden Utzonhuset blev tegnet af Jørn Utzon i 1987, har det fredede hus dannet ramme for ikke kun møbeldesign, men også for udstillinger, filmforevisninger, foredrag og design talks.