NEW YEAR KONKURRENCE:
VIND 36 SFERICO GLAS TIL EN SAMLET VÆRDI AF 6.300 ,-

I anledning af New Year udlodder vi 6 sæt af 6 Sferico glas fra Karakter Copenhagen. Den heldige vinder kan dække sit nytårsbord med alle 36 glas.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er blot at kommentere på vores New Year post på Instagram eller Facebook senest den 29. december.

Vinderen får direkte besked samt annonceres på social media den 30. december.

Oplev SFERICO

KONKURRENCE 24. DECEMBER
Besøg Paustian V/ Strøget i uge 51 og deltag i konkurrencen om Arctander Chair fra Paustian Furniture Collection til en værdi af 40.999 ,-

For at deltage i konkurrencen skal du blot tilmelde dig i butikken, Paustian V/ Strøget, senest torsdag den 23. dec.

Vinderen vil blive trukket og få direkte besked juleaftensdag den 24. december.

Oplev Artander Chair

KONKURRENCE 4. ADVENT
Besøg Paustian V/ Strøget i denne uge og deltag i adventskonkurrencen om N. 200 Lounge Chair med sort polstring designet af Michael Anastassiades for Gebrüder Thonet Vienna til en værdi à 21.200 kr.

For at deltage i konkurrencen skal du blot tilmelde dig i butikken, Paustian V/ Strøget, senest på søndag.

Vinderen vil blive trukket og få direkte besked mandag den 20. december. Husk at vi holder ekstraordinært åbent hver søndag i advent kl. 11-16. Her serverer vi lidt julelækkerier og hjælper med inspiration til juleshopping.

Hver weekend i december tilbyder vi 20% på alt* hos Paustian V/ Strøget samt i hele vores online univers.

Oplev Thonet

KONKURRENCE 3. ADVENT
Besøg Paustian V/ Strøget uge 49 og deltag i adventskonkurrencen om Zettel’z 6 fra Ingo Maurer til en værdi af 6.850 kr.

For at deltage i konkurrencen skal du blot tilmelde dig i butikken, Paustian V/ Strøget, senest søndag den 12. december.

Vinderen vil blive trukket og få direkte besked mandag den 13. december. Husk at vi holder ekstraordinært åbent hver søndag i advent kl. 11-16. Her serverer vi lidt julelækkerier og hjælper med inspiration til juleshopping.

Hver weekend i december tilbyder vi 20% på alt* hos Paustian V/ Strøget samt i hele vores online univers.

Oplev Zettel’z 6

KONKURRENCE 2. ADVENT
Besøg Paustian V/ Strøget i denne uge og deltag i adventskonkurrencen om Sacco, Mezzadro & Albero fra Zanotta til en samlet værdi af 15.400 DKK. 

For at deltage i konkurrencen skal du blot tilmelde dig i butikken, Paustian V/ Strøget, senest på søndag.

Vinderen vil blive trukket og få direkte besked mandag den 6. december. Husk at vi holder ekstraordinært åbent hver søndag i advent kl. 11-16. Her serverer vi lidt julelækkerier og hjælper med inspiration til juleshopping.

Oplev Zanotta

DELTAG I PAUSTIANS ADVENTSKONKURRENCE, HVOR DU HVER UGE KAN DELTAGE I KONKURRENCEN OM ET NYT DESIGN!

KONKURRENCE 1. ADVENT
Besøg Paustian V/ Strøget i denne uge og deltag i adventskonkurrencen om Gweilo Song Table Lamp designet af Partisans for Parachilna til en værdi af 4.950 kr.

For at deltage i konkurrencen skal du blot tilmelde dig i butikken, Paustian V/ Strøget, senest på søndag.

Vinderen vil blive trukket og få direkte besked mandag den 29. november. Husk at vi holder ekstraordinært åbent hver søndag i advent kl. 11-16. Her serverer vi lidt julelækkerier og hjælper med inspiration til juleshopping.

Oplev Gweilo