Paustian søger indkøbstrainee til vores kontor i Nordhavn!

Har du mod på at være en del af Paustians forsatte vækst, så har du nu mulighed for at starte din karriere her. Vil du arbejde med indkøb i et uhøjtideligt miljø blandt passionerede kollegaer – så se med her!

OM AT VÆRE ANSAT I PAUSTIAN
I traineeperioden får du lov til at konvertere teori til praktik. Vi har et planlagt to-årigt forløb. Du vil få tilknyttet en fast kontaktperson i indkøbsafdelingen, som du kan sparre med igennem dit forløb. Som trainee hos Paustian får du selvstændige ansvarsområder på lige fod med kollegaer, og du vil i løbet af din trainee opnå indgribende indblik i vores forretning. Har du den rette indstilling og har du ambitionerne, er der gode muligheder for at udvikle dig i Paustian.

Vi har et dejligt arbejdsmiljø med en dynamisk atmosfære, attraktive arbejdsopgaver og gode udviklingsmuligheder.

Traineeforløbet vil være lønnet.

HVAD SKAL DU LAVE?
Du vil blive en del af indkøbsafdelingen, hvor du skal bidrage til at vi i Paustian kommer i mål med vores ambitioner inden for indkøb. Du vil få selvstændige opgaver, som du skal drible sikkert i mål, ligesom du vil indgå i projekter på tværs af indkøb samt øvrige afdelinger. Du vil også være i daglig kontakt med vores leverandører i ind- og udland. Du skal løse opgaver som:
– Oprettelse af indkøbsordrer
– Opfølgning på ordre flow
– Oprettelse af varer
– Disponering af varer til butikker
– Godkendelse af fakturaer
– Diverse administrative opgaver

DINE KVALIFIKATIONER
Du skal enten have afsluttet en 2-årig handelsøkonom- eller logistikøkonom uddannelse med et godt resultat. Vi forventer, at du har haft engelsk på A-niveau og dermed kan begå dig i både skrift og tale uden problemer.

HVEM ER DU?
Som person er du struktureret og forstår at arbejde inden for klare deadlines. Du håndterer en positiv dialog på tværs af afdelinger. Du er serviceminded af natur og har lyst til at udvikle dig i et team af engagerede og erfarne kollegaer.

VI GLÆDER OS TIL AT MØDE DIG!
Har du spørgsmål vedrørende traineestillingen er du velkommen til at kontakte vores Head of Purchase, Heidi Winther på mail: hw@paustian.dk. Ellers send din ansøgning, CV og eksamenspapirer hurtigst muligt og senest d 1. juni 2022 mrk: indkøbstrainee i emnefeltet.