Paustian søger en rutineret, pålidelig og serviceminded lagermedarbejder.

Til vores lager i Nordhavn, søger vi en rutineret, pålidelig og serviceminded lagermedarbejder. Som person er du struktureret og forstår at arbejde inden for klare deadlines. Du trives med faste opgaver, frihed under ansvar og håndterer en positiv dialog både internt og eksternt.

Du har lyst til at udvikle dig i et mindre team af engagerede og erfarne kollegaer.

Hvad skal du lave?
Du vil blive en del af lageret i Nordhavn, hvor du som lagermedarbejder skal stå for:
– Montering af møbler
– Plukning og pakning
– Varemodtagelse

For den rette kandidat er loftet højt og mulighederne mange.

Den rette kandidat opfylder nedenstående:
Måske er du lige i starten af en karriere som har håndværksmæssig karakter, måske har du været i et fag længe. Dine hænder er skruet godt på, du ønsker et fast arbejdssted og faste arbejdstider. Det er et krav, at du har kørekort, taler og skriver dansk, har en ren straffeattest og meget gerne i besiddelse af et truckcertifikat. Vi lægger vægt på, at du er:
– Udadvendt, positiv og hjælpsom
– Mødestabil og villig til at yde en ekstra indsats
– Engageret i henhold til arbejdsopgaverne
– Servicemindet, imødekommende og leverer en høj service til vores kunder
– Åben og tillidsfuld i din kommunikation

Du skal desuden kunne arbejde både selvstændigt og i teams.

Vi tilbyder
Et dejligt arbejdsmiljø med en dynamisk atmosfære, attraktive arbejdsopgaver, gode kollegaer og mulighed for at udvikle dig. Løn efter kvalifikationer. Desuden er Paustian en virksomhed, som tilbyder deres ansatte attraktive personalegoder: fordelagtige rabatter ved personalekøb, flere betalte helligdage, betalt barns første sygedag, 6. ferieuge og meget mere.

Send ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Lagerchef, Lasse Jeppesen på lej@paustian.dk.
Tiltrædelse er snarest muligt – send derfor dit CV og din ansøgning hurtigst muligt til lej@paustian.dk – skriv ”lagermedarbejder” i emnefeltet.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Paustian er et dansk design- og møbelhus med stærke rødder i såvel dansk som internationalt design. Siden 1964 har Paustian stået for noget af det ypperste indenfor design, møbler og indretning – både til private hjem, virksomheder og offentlige organisationer. I 2018 åbnede Paustian et nyt designunivers i hjertet af København – Paustian V/ Strøget.