Paustian søger en salgskonsulent til Paustian V/ Strøget

Til vores flotte og prisvindende butik i hjertet af København søger vi en salgskonsulent med erfaring og kendskabsgrad indenfor møbel- og belysningssalg samt detailhandel. Vi søger en udadvendt og kundeorienteret profil, der kan råde, vejlede og inspirere vores kunder samt indgå i et mindre team af erfarne og ambitiøse kollegaer. Stillingen er placeret i vores butik i København K med ansættelse snarest muligt. Arbejdstiden er 37 timer varierende inden for butikkens åbningstider.

ARBEJDSOMRÅDE

Som salgskonsulent i Paustian skal du bidrage til vækst og udvikling med fokus på salg og kundepleje. Du vil få selvstændige opgaver, som du skal drible sikkert i mål, ligesom du vil indgå i projekter på tværs af salgsteamet samt koncernens øvrige afdelinger.

Daglige ansvarsområdet og opgaver:

  • Salg og rådgivning
  • Kundepleje
  • Kundeservice
  • Ad hoc opgaver i butikken

For den rette kandidat er loftet højt og mulighederne mange.

KVALIFIKATIONER

For at komme i betragtning til stillingen forventer vi, du er udlært inden for detailhandel – gerne inden for high-end møbel-, belysning- eller interiørbranchen. Vi har travlt hos Paustian, og det er vigtigt, at du har et højt drive og formår at holde overblikket, når hverdagen til tider kan være hektisk. Du skal kunne begå dig på både dansk og engelsk på højt niveau. Du er bekendt og fortrolig med Microsoft Office pakken – gerne med erfaring med Navision.

DIN PERSON

Som person er du struktureret, detaljeorienteret og forstår at arbejde inden for klare deadlines. Du ved hvad der skal til for at skabe langvarige relationer. Du har masser af drive, smil på læben og lysten til at gøre en forskel. Du er en teamplayer, der håndterer en positiv dialog på tværs af afdelinger og gør gerne en ekstra indsats for at tingene lykkedes. Du tager medansvar for at butikkens drift og fremtoning i det daglige og er med til at skabe en god stemning på tværs af afdelingerne.

VI GLÆDER OS TIL AT HØRE FRA DIG

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Indkøbschef Heidi Winther på hw@paustian.dk.  Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til hw@paustian.dk med ’Salgskonsulent’ i emnefeltet. Vedlæg gerne anbefalinger og evt. eksamenskarakterer. Alle ansøgninger behandles fortroligt. Vi vurderer og afholder samtaler løbende.