Mangler I inspiration eller hjælp til jeres erhvervsindretning? 

Indretningen har stor betydning for, hvordan vi trives på arbejdspladserne og har samtidig stor signalværdi, hvorfor det kræver mange overvejelser. På Paustians tegnestue arbejder et team af dedikerede indretnings- og møbelarkitekter, der med deres ekspertise indenfor møbler og indretning sidder klar til at inspirere og rådgive jer. Hos Paustian er vi specialister i at skabe indretningsløsninger, der formidler, understøtter og udfolder vores kunders identitet. Det er essentielt for os at skabe en tæt relation og få dyb indsigt i kundens behov for at finde en løsning, som matcher dennes ønsker. Fra den indledende dialog til det sidste møbel er placeret, garanterer Paustian tæt dialog og sikkerhed gennem alle projektets faser.

Vi varetager alle typer opgaver, hvad enten I har behov for en komplet nyindretning eller blot er på udkig efter en mindre opdatering af en eksisterende erhvervsindretning.

Indretningsteamet i København og Aarhus spænder vidt i alder, baggrund og kompetancer og rummer mange kreative ”personalities”. Fælles for dem alle er deres store engagement, passion for design og professionelle tilgang til opgaverne.


Paustians indretningsteam består af en række dedikerede indretnings- og møbelarkitekter, som med mange års erfaring har hver deres spidskompetence indenfor indretningsfeltet.


Pris for indretningshjælp i Paustian København & Aarhus

I kan naturligvis altid finde inspiration til indretning i vores showrooms, hvor vi har et stort udvalg af dansk og internationalt design.

Ønsker I at booke en af vores dedikerede indretnings- og møbelarkitekter til en indretningsopgave, koster det som udgangspunkt 800 DKK excl. moms i timen, men den samlede pris afhænger af opgavens omfang.

Kontakt vores indretningsteam.

Vi ser frem til at hjælpe jer med indretningen.

Kontakt os

Vores indretningsteam i Paustian København 

Lise Ziehm
Uddannet indretningsarkitekt fra Dansk Design Skole med unik sans for design og indretning. Lise har lavet indretningsløsninger for både private og erhverv hos Paustian siden 1983.
Mobil: +4541130444
Mail: lz@paustian.dk