Mangler I inspiration eller hjælp til jeres bolig- eller erhvervsindretning? 

Indretningen har stor betydning for, hvordan vi trives, og kræver derfor mange overvejelser. På Paustians tegnestue arbejder et team af dedikerede indretnings- og møbelarkitekter, der med deres ekspertise indenfor møbler og indretning sidder klar til at inspirere og rådgive både privat- og erhvervskunder. Hos Paustian er vi specialister i at skabe indretningsløsninger, der formidler, understøtter og udfolder vores kunders personlige stil. Uanset om der er tale om en privat- eller erhvervskunde, er det helt essentielt for at skabe en tæt relation og få dyb indsigt i kundens behov for at finde en løsning, som matcher kundens ønsker, og hvor design og funktionalitet går op i en højere enhed. Fra den indledende dialog til det sidste møbel er placeret, garanterer Paustian tæt dialog og sikkerhed gennem alle projektets faser.

Vi varetager alle typer opgaver, hvad enten I har behov for en komplet nyindretning eller blot er på udkig efter en mindre opdatering af en eksisterende indretning.

Indretningsteamet i København og Aarhus spænder vidt i alder, baggrund og kompetancer og rummer mange kreative ”personalities”. Fælles for dem alle er deres store engagement, passion for design og professionelle tilgang til opgaverne.


Paustians indretningsteam består af en række dedikerede indretnings- og møbelarkitekter, som med mange års erfaring har hver deres spidskompetance indenfor indretningsfeltet.


Pris for indretningshjælp i Paustian København & Aarhus

I kan naturligvis altid finde inspiration til indretning i vores Paustian butikker, hvor vi har et stort udvalg af dansk og internationalt design, og hvor vores team står klar til at give jer uforpligtende rådgivning omkring indretning.

Ønsker I at booke en af vores dedikerede indretnings- og møbelarkitekter til en specifik indretningsopgave, koster det som udgangspunkt 850 DKK i timen, men den samlede pris afhænger af opgavens omfang.

Kontakt vores indretningsteam.

Vi ser frem til at hjælpe jer med indretningen.

Kontakt os